Stanice pro sdílení powerbank

Jste bez energie? A co sharované powerbanky?

Každý alespoň jednou v životě čelil situaci, kdy telefon, hodinky, iqos, foťák, tablet apod., náhle přišli o energii a hlásí nízký stav baterie. Nabíječku nemáte, nebo možná že i ano, ale většinou ji není na cestách, či v přírodě kam připojit. Jedinou Vaší záchranou tak je kavárna, bar, restaurace, čí obchod, který je někde po cestě v dosahu. Otázka je či mají veřejné zásuvky a dovolí Vám se dobít. Většina podniků však dnes tyto veřejné zásuvky ruší, vůbec je nemají a personál si nedovolí dát vaše zařízení nabít k sobě za pult. Co kydy Vám je poškodili. Také se většinou obávají toho, že můžete říci, že Vám zařízení oni poškodili, nebo prohlíželi fotky, či telefon, a to nikdo nechce.
S těmito názory majitelů firem a i personálu, se bohužel dnes setkáváme ve většině podniků?

Majitelé si však uvědomují, že když si přijdete nabít své zařízení, jste jejich potencionální klient a rádi si u nich posedíte a dáte něco dobrého, než se Vám mobil nebo tablet dobije. Někteří to začali řešit nákupem powerbank, které si můžete při pobytu v jejich podniku zapůjčit. Častým problémem těchto powerbank však je, že se o ně musí personál starat a zpravidla jich nikdy není dostatek. Nakoupit dostatek powerbank je drahé, a to nemluvě o starosti s jejich údržbou a také recyklací, když doslouží. Pro běžný podnik, je to tolik starostí, že od tohoto kroku velice často upustí již při prvních problémech.

Řešení problému bylo nalezeno a je doslova na dosah ruky. Již ho známe z jiných oborů, a i samostatných odvětví – sdílená ekonomika. Sdílená ekonomika je doslova ucelený prostor, kde většina nevýhod jednorázových nákupů a vlastnictví mizí. Sdílené, neboli sharované powerbanky, zbavily podniky starostí a blokace personálu i nadměrných finančních výdajů. Nám zákazníkům, zároveň sdílené powerbanky EnergyPoint přináší neomezený komfort volného pohybu s možností stálého využívání zařízení i při jeho nabíjení. Přitom vypůjčení powerbanky pro nabití svého zařízení je postaveno na 3 intuitivních krocích a cena jednoho nabití je levnější než kafe které by jste, alespoň ze slušnosti „museli“ vypít, když už Vám ten telefon dali nabít k nim za pult.

Jak funguje výpůjčka powerbanky? Skutečně triviálně.
Naskenujte QR kód z nabíjecí stanice
Vyjmete powerbanku, připojíte si jí ke svému zařízení a nabíjíte
Po nabití vrátíte powerbanku do jakéhokoli prázdného slotu v nabíjecí stanici a to tam kde jste si ji původně půjčili, nebo kdekoli jinde na vaší cestě.

Sdílené powerbanky jsou jak řešením problému s vybytou baterií, tak odpovědí na snížení zátěže životního prostředí a zvýšení kvality našeho společného života. V EnergyPoint všechny powerbanky bezpečně recyklujeme a vracíme zpět do oběhu.

Stáhněte si APP EnergyPoint na Google play, nebo Apple store, a vychutnejte si sílu volnosti, bez omezení pohybu, času i energie.

Pokud pro sebe hledáte vhodný byznys který má smysl a je veden zodpovědným smyslem pro win – win a myšlenkou „LIDÉ – LIDEM“, kontaktujte nás. Rádi se s Vámi potkáme a probereme v čem si můžeme být společně nápomocni.

Translate »